You are currently viewing Så här gör du ditt hem mer mysigt i vinter

Så här gör du ditt hem mer mysigt i vinter

Det är vinter och det är kallt ute! Vet du vad det betyder? Det är dags att göra ditt hem mer mysigt. Vad som kan tyckas vara en skrämmande uppgift kan du med rätt kunskap och knep få ditt hem att kännas varmt på nolltid. Så om du letar efter sätt att hålla dig mysig i vinter är det här blogginlägget precis för dig. Här är några tips på hur du kan få ditt hem att kännas varmare under dessa kyliga månader.

Införskaffa en etanolkamin

Skaffa en etanolkamin, den avger samma inte riktigt samma mängd värme som en vanlig kamin (cirka hälften), men använder mindre energi för att göra det. Den är också mycket säkrare och har många fördelar jämfört med traditionella eldstäder, till exempel att den är miljövänlig och inte avger skadliga gaser.

Lägg till en touch av trä i din heminredning

Om du lägger till några trämöbler och accenter i form av små prydnadsföremål kan du få ditt utrymme att kännas mer inbjudande. Trä avger värme och förknippas med mysighet, så om du vill lägga till lite extra mysighet i din hem i vinter, satsa på några trädetaljer!

Mys med en vedeldad kamin

Om du vill uppgradera uppvärmningssystemet i ditt hem eller om en etanolkamin inte är ett alternativ i det utrymme där du bor, så kolla in vedeldade kaminer. De är effektiva och ändamålsenliga när det gäller att hålla värmen under de kalla vintermånaderna.

Skaffa en matta och några filtar!

Mattor är fantastiska när det gäller att skapa en inbjudande atmosfär i alla rum och att fånga in värme för att hålla dig varm hela dagen. Väggfiltar eller filtar på din säng ger samma effekt – de fångar in värme, så var inte rädd för att stapla dem på hög för att få en omedelbar effekt.

Förvandla ditt hem till en varm kokong! Det här är bara några idéer om hur du kan göra ditt rum mysigare, men om du vill ha all värme utan att göra något alltför tungt, finns det ett enkelt knep – släck alla lampor. Ju mörkare det är ute, desto mer inbjudande och mysigt känns ditt hem. Så gör det! Släck alla lampor och tänd några ljus eller lampor. Effekten blir omedelbar! Det var allt för idag, glöm inte att dela det här blogginlägget med dina vänner och familj!

Lämna ett svar